Transport

INFORMATII LIVRARE


Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid si Posta Romana.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 10 zile lucratoare. Situl isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Costurile de livrare sunt:

- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 500 RON (Cu Posta Romana) sau 100 Euro
- 10 RON pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 500 RON sau 100 Euro- Posta Romana.
- 22 Ron pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 500 RON sau 100 Euro- Curier Rapid.

Livrarea se face prin STAR COURIER sau alta firma de curierat aleasa de d-voastra, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un sediu STAR COURIER.


Preturile sunt estimative si difera in functie de greutatea coletului.
Daca optati pentru livrare prin curier rapid, prețul este afișat în pașii de finalizare a comenzii. Rețineți totuși că prețul livrarii prin curier rapid este valabil în principalele orașe. Pentru zonele neacoperite de firma de curierierat se pot taxa km suplimentari.
Pentru stabilirea tuturor detaliilor legate de livrarea Dumneavoastra veți fi contactat la scurt timp dupa preluarea comenzii.

Anularea sau adaugarea unor produse intr-o comanda efectuata se poate face doar in cursul zilei in care ea a fost efectuata.


    Important

Comanda minima este de 35 lei (valoare produse), fara taxe de curierat!